دانشجویان پزشکی شهید بهشتی
 
پيوندهای روزانه

با سلام

متن زیر در ترم 5 سال 89 توسط خانم مریم تارا نماینده محترم وقت برای ورودی مهر87 نوشته شده بود که با اجازشون اینجا کپی پیست کردم

یادش بخیر!!!

با سلام

نکاتی چند در زمینه ی ترم 5 و دروس مبارکه ی آن! (از نظر بعضی دوستان ترم بالایی)

باکتری

1-دکتر گودرزی

·         اصولاً مواظبشون باشین بهتره. ایشان ید طولایی در تعهد گرفتن از دانشجویان دارند بدین نحو که دانشجویان با خود ایشان یا با یکی دیگر از استادان مشکلی پیدا می‌کنند و ایشان به عنوان رئیس گروه اعلام می نمایند که باکتری شما کلاً حذفه و همه 6 ترمه اید. بعد بچه‌ها می رن گریه زاری و تعهد می دن تا دوباره کلاس‌ها شروع بشه.

·         بعد از ایشون وارد کلاس نشید. جواب ندید. تو روشون نایستید...

2- آزمایشگاه

·         با خانم طاهری که آشنا شدید. خیلی جدی و سخت گیرند اما به جای خودش بسیار مهربان هستند! اگر بچه خوبی باشید و مقشاتون رو بنویسید (گزارش کار های کامل و عکس دار و نقاشی و غیره) هم باهاتون رفیق و مهربون می شن و هم نمره و غیره.

·         امتحان آزمایشگاه دو بخش داره. تشخیصی (تشخیص لام) و عملی (رنگ آمیزی گرم). این دومیه رو خوب یاد بگیرین که توی امتحان وقتش کمه و اگه خراب کنین نمره ی این قسمت پریده. سؤالات مفهومی هم داره (مثلاً چرا این ماده رو اضافه کردین و غیره)

·         کلاً مفیده اگه از جزوه های سال قبلیا هم کمک بگیرید.

3-خوندن باکتری

·         حتماً می دونید که امتحان تشریحیه. سؤالات ریز و جزئی نیست ولی ممکنه از باکتری های کم اهمیت‌تر سؤال بدن.

·         بچه‌های استاژر عفونی گفتن الان هر چی خوندین خوندین. موقع بخش عفونی نمی رسین هیچی بخونین و همین‌هایی که این ترم می خونین فقط به دردتون می خوره.

4- گروه جزوه

·         اسامی گروه های دو سه نفری به من و آقای اسعدی بدین. هر هفته جزوه ی همون هفته 4 شنبه صبح باید اتاق کپی باشه. چون تعداد جلسات زیاده تقریباً بیشتر بچه‌ها باید مشارکت کنند. با تشکر پیشاپیش.

·         برنامه موضوعات کلاس‌های باکتری و ویروس رو اگر خواستین بیاین کپی بگیرین (از من یا آقای اسعدی بگیرید).

·         من خودم کامل رکورد می کنم. اگر کسی رکورد ها رو خوایت به‌خصوص برای جزوه می تونه بگیره.

·         یه جزوه ی مهر 86 کامل دارم من. اگر خواستید برای کپی بیاید بگیرید.

ویروس

معمولاً می گن انقدر نسبت به باکتری کمه هیچ کس تا آخر ترم نمی خوندش و معمولاً وقت کم میارن قبل امتحان. کلاً سفارش می کنن بین باکتری یادتون نره ویروس بخونین.

 

تماس با بیمار

·         عملی نیست. 4 جلسه تئوریه. کل کلاس دو گروه می شه. یک گروه 4 جلسه اول و گروه بعدی 4 جلسه دوم.فردا (سه شنبه)  با توجه به گروه‌های تماس ترم قبل گروه بندی می‌کنیم. بعد اگر خواستید خودتون جا به جا کنید.

 

فعلاً همین ها!

موفق باشید!

 

[ برچسب:ترم 5, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

بخش جراحی-بیمارستان شهدا

 

ادامه مطلب را ببینید...

 

 


ادامه مطلب
[ برچسب:بخش جراحی,بیمارستان شهدا, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

به نام خدا

بخش جراحی بیمارستان امام حسین(ع)

 

مورنینگ دانشجویی داره : هم خوبه هم بده

بدی هاش اینه که عکس و رادیولوژی دیده نمی شد.

مورنینگ دانشجویی حذف نشه ولی مشکل کم دیدن رادیولوژی حل بشه یا تعدادش کم بشه و به جاش مورنینگ رزیدنتی گذاشته بشه. چون از مورنینگ رزیدنتی هم میشه استفاده کرد. ( به خاطر اینکه گرافی ها در مورنینگ رزیدنتی است و به دانشجوها داده نمی شه.)

راندها: تعدادش بد نبود. بیشتر گراند راند بود. راند دانشجویی اش کم بود. بهتره بیشتر بشه.

آموزش تئوری خوب نبود. طبق برنامه اجرا می شد . اما به جز چند تا استاد به خصوص پرسپتور, تدریس بقیه اساتید زیاد جالب نبود.

از نظر تئوری ضعیف کار شده. جا داره که بهتر بشه. درکل دانشجوها از آموزش تئوری راضی نیستند.

پرسپتور : دکتر...


ادامه مطلب
[ برچسب:بخش جراحی,بیمارستان امام حسین(ع), ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

بخش جراحی-بیمارستان مدرس

 

کلیات: برای این بخش جراحی، کل افراد به چهار گروه تقسیم می شوند. گروه بندی دست خودتون هست. بعدش هم باید تخت های بخش و ICU رو بین خودتون تقسیم کنید و شرح حال بگیرید. برنامه ی بخش به این صورت هست که ساعت شش و نیم ویزیت بخش شروع میشه(که برای ما اجباری نبود)، ساعت هفت و نیم تا هشت مورنینگ و از ساعت هشت تا دوازده طبق گروه های تقسیم شده به برنامه ی آموزشی در بخش، اورژانس، درماتنگاه یا اتاق عمل دارید. کلاس های تئوری هم از ساعت یک شروع میشن. بعضی از کلاس ها فیلم روش های عملی مورد نیاز در جراحی هستند. در برنامه های آموزشی بخش هر گروه یک هفته در یک قسمت می مونه و هفته ی بعد میره یک قسمت دیگه. به خاطر همین هر گروه هر قسمت رو در کل دوره دوبار میره.

فارماکولوژی: فارماکولوژی به صورت دو جلسه در بعدازظهرها توسط دکتر جوهرچی برگزار میشه و پیرامون مباحث بیهوشی بحث میشه. مطالب عملی و خوبی داره که دقیقا توی اتاق عمل می بینید. امتحان ما، انتهای جلسه ی دوم به صورت شفاهی برگزار شد.

 

رادیولوژی: دو جلسه و با حضور دکتر ...


ادامه مطلب
[ برچسب:بخش جراحی,بیمارستان مدرس, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

 

 

بخش جراحی-بیمارستان لقمان

 

طول دوره:2 ماه

 

 

 

توضیحات کلی:معمولا کسایی که جراحیو در دو ماه دوم دارند این شانسو پیدا می کنن بخش جراحیشونو تو بیمارستان لقمان بگذرونند.برنامه بخش زودتر از گروه های داخلی شروع میشه و باید خودتونو عادت بدین که صبح ها ساعت 7 در بخش حاضر باشید.راند بخش ساعت 7 صبح شروع میشه.بعدش ساعت 7:30 مورنیگ دارین که معمولا تا 1 ساعت طول میکشه.بعده مورنینگ هم براساس برنامه یا کلاس دارین ویا درمانگاه.بعد از ظهر ها تا ساعت 3 کلاس دارین که می تونین با اساتید صحبت کنید شاید زودتر برگزارشه.در مورد حضور غیابم باید بگم که باید حسابی مواظب باشید.حتی 10 دقیقه تاخیر در این 2 ماه ممکنه روی نمرتون تاثیر بذاره البته اگر نمره براتون مهم باشه!!!ولی یادتون باشه که بیشتر از یه غیبت موجه ممکنه باعث حذف بخشتون بشه(مطمئنم این یکی دیگه واستون مهمه).

فارما کولوژِی:سه شنبه ها بعد از ظهر کلاس فارماکولوژی دارین.که معمولا سه جلسه س.که به نظرم مطالب و تو 2 جلسه هم میشه گفت.استاد محترم سرکار خانم دکتر....

 


ادامه مطلب
[ برچسب:بخش جراحی,بیمارستان لقمان, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]

بخش جراحی-بیمارستان طالقانی

 

طول دوره:2ماه

فارماکولوژی:2جلسه با دکتر جوهرچی در مورد مباحث  دارو های بی حسی و بیهوشی.مطالعه این مباحث قبل از کلاس از روی جزوه فارمای عمومی باعث افتخار شما سر کلاس خواهد شد

 

پاتولوژی:2جلسه با دکتر محسنی فر که ما 1 جلسه 3 ساعتش کردیم .امتحان هم مثل همیشه مقادیری سوال تشریحی از سخنان استاد

 

رادیولوژی:2جلسه با دکتر پورافکاری که ما به زور و زحمت تونستیم یه جلسه شو برگزار کنیم.استاد نمرو از بحث های سر کلاس و حضور غیاب دادن و تو امتحان پایان بخش که قرار بود سوال بدن چیزی سوال ندادن.

پرسپتور محترم:سرکار خانم دکتر ...ادامه مطلب

  


ادامه مطلب
[ برچسب:بخش جراحی,بیمارستان طالقانی, ] [ ] [ دانشجوی پزشکی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ توسط کمیته دانشجویی EDC شهید بهشتی برای اطلاع رسانی فعالیت های کمیته، معرفی دوره های مختلف برنامه آموزشی، نقاط قوت و ضعف آنها و به اشتراک گذاشتن تجربیات دانشجویان ایجاد شده است. یادتون باشه که پویا بودن این وبلاگ وابستگی زیادی به نظرات شما دارد. برای دسترسی سریع به مطالب از قسمت موضوعات استفاده کنید. برای همکاری بیشتر به ما ایمیل بزنید. (پروفایل مدیر وبلاگ)
موضوعات وب
امکانات وب
فروش بک لینک طراحی سایت

mouse code

كد ماوس